“Vincent Goldman is een elektricien die doet wat hij beloofd. Hij is prettig in de omgang, denkt mee en geeft advies. Ik ben heel blij met de verbeteringen die hij in ons huis heeft aangebracht en wij gaan zeker weer een beroep op hem doen wanneer dat weer nodig is.”

Sandra van Strijp

“Vincent is a very trustworthy electrician, he has a lot of knowledge on the subject and is capable to translate this knowledge into practical and financially possible solutions. Above that he is a very nice person so I can recommend his services to everybody.”

Okke Gerritsen

“Vincent is bereid geweest om bij me thuis de afspraken door te nemen. ?Hij heeft tijdens mijn afwezigheid de werkzaamheden uitgevoerd. ?Het resultaat was zeer naar tevredenheid en bovendien was alles keurig netjes achtergelaten.”

JW Theeuwse

“Vincent is een prima vakman, met veel kennis van de electra- en bouwproducten die op de markt voor handen zijn. Zeer bekwaam in de installatie van volledige systemen, ook high-end. Hij werkt netjes, op tijd en tegen aantrekkelijk tarieven! ?Groot netwerk van vakmensen in andere specialisaties, maar vooral zelf prima in staat om breder te kijken en na te denken over de mogelijkheden en puntjes op de i. En dit goed te overleggen en af te stemmen. ??Vakman, brede kennis, bekwaam, netjes, op tijd, prima prijs en kwaliteit!”

Maarten Verhoeven